sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenteri, luukku 3:Linkkaa blogisi postauksen tulokset


Viime luukun teemana oli "linkkaa blogisi" postaus, joka ei osoittautunut kovinkaan toimivaksi, sillä vain kourallinen blogeja ilmeni kommentteihin. No parempi sekin, kuin ei mitään!
Valitsin neljä "suosikkiani" kaikkien kuuden joukosta! (Ethän pahastu jos juuri sinun blogisi ei päässyt tähän postaukseen mukaan. Ehkä ensi kerralla sitten!)
Linkkaan blogit pienen kertomuksen kera tähän.
Kiitos linkanneille!



Nämä eivät tule missään järjestyksessä:

Ensimmäisenä vuorossa olisi http://erilaisiakavioita.blogspot.fi/ !
Kyseessä on siis kahden tytön pitämä blogi, jonka päätähtinä toimivat Maijun hoitohevoset Baju ja Rölli, sekä sitten Isabellan suloinen vuokrahevonen Veikko. Blogi kertoo pääasiassa siis hevoselämästä ja syventyy tyttöjen heppailu arkeen.
Blogi itsessään on oikein kivan näköinen ulkoasultaan ja teksti on selkeää luettavaa. Tykkään!

Toisena on Filipan ylläpitämä blogi http://nouw.com/fillenhevosel%c3%a4m%c3%a4 !
Tämäkin on yllättäen hevosblogi ja se perehtyy Filipan omaan hevoselämään. Blogissa vilahtelee laidasta laitaan eri hevosia ja starana taitaakin olla Filipan lutuinen hoitoponi Willem!
Blogi on raikkaan oloinen ja monipuolinen. Postaukset ovat mukavaa luettavaa ja itsessään koko blogi sisältää paljon kuvia, joka onkin vain plussaa!

Kolmantena suosikkina on http://hevostytonelamaax.blogspot.fi/ !
Kyseessä on Suomenhevostyylinen hevosblogi, jossa esiintyy kaiken heppailun lisäksi syötävän suloisia kaneja. Blogi vaikutti heti ensisilmäyksellä todella rennolta ja teksteistä välittyi heti hyvä fiilis. Blogi sisältää myös upeita kuvia ja kaikennäköisiä vinkkejä! Oikein ihana hyvän fiiliksen blogi.

Viimeisenä blogina on Kylmaverinenunelma.playsson.net !
Tämä onkin erittäin mielenkiintoinen blogi, jossa pääsee tutustumaan vähän tämän lajin muuhunkin kolkkaan, raveihin! Blogi on täynnä monipuolisia kuvia ja mielenkiintoisia tekstejä. lukeminen tuntuu helpolta ja tunnelmaan pääsee heti mukaan.
Lisäksi blogissa syvennytään joihinkin aiheisiin ja tapahtumiin hyvin syvällisesti, ja on kyllä erittäin mielenkiintoista luettavaa! Kaiken kaikkiaan hieno ja hieman erilainen hevosblogi.

Kiitos vielä kaikille bloginsa linkanneille!

-Juuli

2 kommenttia:

  1. Yleensä annetaan vähintään viikko aikaa linkata blogi tuollaisen postaukseen, se varmasti selittää, miksei tuon suurempaa suosiota ehtinyt kertymään :) Postaus tavallaan leviää vasta päivien päästä laajemmalle, jolloin muutkin kuin omat lukijat ehtivät löytää sen. Useimpien lukulistallani olevien blogienkin päivitykset luen vasta parin päivän päästä ja itsekin olisin varmasti linkannut blogini edelliseen postaukseen, mutta löysin blogiisi vasta tänään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Alunperin mulla oli ideana toteuttaa tämä postausidea pidemmällä linkkausajalla, mutta sitten tämä joulukalenteri jyräsi päälle ja jostain syystä päädyin tekemään ”linkkaa blogisi” postaukseen erittäin lyhyen ajan.
      Oma blogini on kaiken lisäksi vielä niin unholassa, etten tullut ajatteleeksi, että pidemmän odotteluajan saatossa se saisi ehkä enemmän kuuluvuutta.
      Nyt kun olen tuolla heppabloggaajat ryhmässä, niin blogini saattaa menestyäkkin ehkä nopeammin ja apujen kera pääsen kehittymään blogijutuissa kaiken suhteen. 😉

      Poista