perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulukalenteri, luukku 21:Romeon ja Ismon hoitokamoja, sekä varusteita

Nyt pääsettekin tutustumaan ruunien hoitolaukkuun ja ostamiini varusteisiin!
Romeolla ja Ismolla on tosiaan käytössä yhteinen laukku harjoineen, mutta molemmilta löytyvät sitten omat riimut. Kaikki tässä postauksessa näkyvät varusteet ja tarvikkeet ovat siis ostamiani ja ainoastaan omassa käytössäni!
Kaiken lisäksi esittelen tässä kolme satulahuopaa, jotka minulta löytyvät. Niitä käytänkin pääosin kisoissa ja vaihtelevat siis hepalta hepalle.

Aloitetaan vaikkapa laukusta ja tämän sisällöstä! Kuvat ovat 2016 kesältä, mutta ajavat asiansa hyvin, sillä kamat ovat edelleen samat. Pari uutuutta kuitenkin löytyy ja niistä laitan netistä otetut kuvat!


 Laukkuna käytössä on siis Showmasterin hieman kookkaampi kaveri! Sivuilta löytyvätkin kaikki taskut, joita on varmasti joka tarpeeseen. Laukun sisällä on vielä yksi vetoketjutasku, jossa säilytän "salaisia" heppanamejani.
Tämä on kyllä ollut erittäin hyvä ostos ja tilaa löytyy runsain määrin! Laukun olen todennut myös laadukkaaksi ja uskon sen kestävän vielä pitkänaikaa.

Luotto saippua.
 Nyt sitten varsinaiseen sisältöön, jonka uskon teitä kiinnostavan eniten! Aloitetaan vaikka varusteaiheisista tarvikkeista.
Varusteiden pesuun käytän siis kuvassa näkyvää Windsorin saippuaa, joka on kerrassaan mahtava! Tykkään etenkin sen tuoksusta, joka ei ole kuitenkaan liian voimakas, mutta jättää jälkeensä hennon sitruunaisen tuoksun. Suosittelen tätä saippuaa!
Saippuan kaverina on tietenkin sieni, josta ei hirmuisesti voikkaan kertoa. Sieni mikä sieni!

Uskollisesti samat harjat ajavat asiansa vieläkin!
 Sitten harjoihin ja muuhun!
Näitä löytyykin suhteellisen paljon ja valinnan varaa onkin aika paljon. Sen erikoisempaa väriteemaa ei ole ja tavaroiden väri vaihtelee laidasta laitaan.
Käydään vielä harjat läpi vasemmalta-oikealle, aloittaen ylärivistä!

Ensimmäisenä löytyykin Pennygirlin pöly- ja kovaharja. Eivät ole mitään laatutuotteita, mutta toimivat hyvin käytössä.
Sitten seuraavana on Horzen pehmeäharja, jota käytän pääosin pään harjaamiseen ja tästä syystä pääharjani ovat jääneet vähälle käytölle.
Yläriviltä löytyy nyt sitten enää kaikki sukani;muovisuka ja kaksi kumisukaa! Ei niistä sen enempää.
Alarivilla onkin tämä kuuluisa Magicbrush, joka on kylläkin tämä "feikki"versio. Toimii silti hyvin ja on aika hienon näköinen seeprakuvoisten blingien kanssa! (eivät näy kuvassa)
Tämän vierestä löytyvät harjaan tarkoitetut harjat. Kuten kuvasta näättekin, niin käytössäni on varsinainen harjan harja Pennygirliltä, sekä sitten perus merkitön harjakampa.
Viimeisenä alarivillä ovatkin pääharjat ja kaviokoukut, joiden merkeistä ei ole taaskaan mitään hajua. Harmaa koukku on kylläkin Pennygirlin!


Viimeisenä laukun pohjalta löytyvät leitityskuminauhat ja heppanamit! Nameja minulta löytyy porkkana- ja banaanimaussa.

Siirrytään seuraavaksi sitten ruunien riimuihin ja niille ostetuihin otsapantoihin, joista en vielä maininnut. (pannatkin ovat ostamiani)



(c)Helli

Molemmille olen ostanut otsapannat päivittäiseen käyttöön. Pannat ovat melko samanlaisia, mutta Ismon omassa on paljon pienempiä blingejä. Molemmissa on kuitenkin valkeita blingejä.
ja kuinka ollakkaan, en muista kummankaan merkkiä ja pannat kökkivät tallilla...Pikku vikoja! Antakaa tämä moka anteeksi, heh.

Molemmat riimukuvat (c)Aino


Ruunilla on otsapantojen lisäksi siis aijemmin mainitut riimut käytössään. Nekin ovat melkein samanlaiset, mutta Romeon oma on sininen ja Ismon musta! riimut ovat merkiltään JH collectionia.

Nyt sitten postauksen viimeisiin esiteltäviin kamoihin, satulahuopiin!
Käytöstäni löytyy siis kolme erilaista huopaa punaisen ja sinisen väreissä.


 Ensimmäisenä esittelyyn pääsee 2016 HIHS´istä ostettu hieman oranssiin taittava punainen
huopa. Tämä on varmasti näistä kolmesta suosikkini, sillä tykkään hirveästi huovan kanteista ja koristenauhasta!
Heheh...Tämänkään merkkiäni en saa päähäni, vaikka huovassa massiivinen logo onkin. Pahoittelut näin vähäisestä panostuksesta esittelyjen eteen!


Vihoviimeisenä postaukseen pääsevät nämä kaksi huopaa!
Tummansinisen ostin käytettynä ja vuosien saatossa siitä on merkki kulunut pois, joten eipä ole taaskaan tietoa merkistä!
Punainen huopa on kuitenkin suoraan kaupasta ostettu ja kyseessä siis Showmasterin huopa.

Noniin, päätetäänpä tämä tähän.
Jälleen kerran luukku tulee myöhässä ja panostus on täysi nolla...Hohhoijaa!
Toivottavasti kuitenkin jaksoitte lukea ja luukku ei ollut täysin epäonnistunut.

Nyt sitten ensiluukkua odottelemaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti