sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Joulukalenteri, luukku 15, 16, 17 & 18:Faktoja blogin ylläpitäjästä ja päätähdistä


Kalenteri ei ole kyllä hääppöistä menestystä saanut...Alku oli varsin vakaata ja varmaa, mutta nyt viime luukkujen parissa on ollut aikamoista säätöä. Kuten otsikosta voittekin jo päätellä; Tämäkin postaus on monen luukun yhdistelmä! Kiitokset tästä myöhästelystä ja huonosta aikatauluttamisssta kuuluvat minulle.
Jospa nyt tästä edespäin loppu luukut tulisivat ihan erillisinä ja oikeina päivinä?

Tämän luukun parissa perehdytäänkin nyt siis blogin kärkikolmikkoon, eli minuun ja kahteen hoitohevoseeni. Blogistani löytyy kylläkin erilliset esittelysivut, joissa on kourallinen tietoa juurikin minusta ja näistä karvakorvista. Mutta otetaanpa vielä vähän kertausta ja nyt enemmän luettelomuodossa!

Tässä nyt tiivistetystä faktatietoa näppäimistön äärellä ahkeroivasta tytöstä, joten jatkahan ihmeessä lukemista.

-Nimimerkkini on Juuli, mutta totuushan on se, että tuo on vain lempinimeni. (Hui mikä shokki?!) Oikealta nimeltäni olen siis Julianna, mutta pienestä pitäen käyttöön on muotutunut Juuli, joten kutsukaahan tekin minua sillä nimellä!

"Yllättäen" Ystävänihevonenhuppari päällä.
(c)Aurora

-Olen syntynyt 26.5. 2003, ja tällä hetkellä mittari siis neljäätoistavuotta! Blogin ylläpitäjänä toimiikin vasta nuoren naisen alku!

-Pituuteni hipoo 164cm, ja lääkärin mukaan kasvan tästä enää korkeintaan parisen milliä. (Haha jes, tämä tarkoittaakin, että en koskaan kasva liian isoksi Romeolle! :D)

-Painan reilut...Siis ei, ei painoa! Omistan paksun ruskean reuhkan, joka sisältää reippaasti monia eri ruskeansävyjä ja ei ole epäilystäkään, etteikö hiuksiani erottaisi kilometrien päähän. Oma ”tavaramerkkini” voisikin olla hiukseni, jotka lepattavat villeinä ratsastaessa?

-Luonteeltani olen suhteelisen ujo ja mielikuvitukseni laukkaa aina lujaa. Toisinaan olen taas avoin ja reipas, eikä itsehillintää ole juuri lainkaan! Veikkaisin, että olemukseni riippuu ihan seurasta ja päivästä. Pohjimmiltani olen kuitenkin suhteellisen sosiaalinen ja avoin kaikelle uudelle!

Kuvassa minä ja Patsy alkusyksyllä,
hieman sateisissa tunnelmissa kävelimme talliin.
(c)Aino

-Olen harrastanut vuosien mittaan vaikka mitä uinnista jääkiekkoon! Ansioluettelostani ei siis jää puuttumaan harrastuksien monipuolisuus...Tällä hetkellä pyörin kuitenkin vain hevosten parissa ja elämääni kuuluu kaiken heppailun lisäksi keppiotukset! Harrastan siis keppihevosia vielä kaiken lisäksi ja minut löytää Instagramista myös tämänkin harrastuksen puolelta:

-Tykkään eläimistä (etenkin hevosista, daa!)
ja kaikesta missä voi käyttää omaa luovuttaan. Näin ollen lempipuuhiini kuuluukin siis mm.piirtäminen, askartelu, ompelu, valokuvaus....yms.  

Siinäpä tämän kertaiset faktat minusta! Tulevaisuudessa voisin perehtyä vielä paremmin vaikkapa lempiruokiini ja muihin kiinnostuksenkohteisiini?
Nyt siirrytäänkin sitten kavioeläimiin.
Voisimme aloittaa Romeosta, sillä se liittyi elämääni rutkasti ennen Ismoa ja täytyyhän nyt iäkkäämmästä herrasta aloittaa!

-Romeon kokonimeä ei ole tiedossa, mutta lempinimiä siltä kyllä löytyy! Tässä muutamia esimerkkejä; Rompom, Romppu, Romspa, Pallero...Ja lista vain jatkuu. ”:D

<3
(c)Aino

-Poni on syntynyt vuonna 2002 eli tällä hetkellä on 15v. Ikä alkaa siis jo pikku hiljaa painamaan, mutta sitä ei kyllä ponista huomaa. Se on ikuinen varsa ja jekkuja joutuu loputtomasti!

-Rodultaan Romeo on Eestinhevonen ja ei olekkaan, kuin n. 140cm säkäkorkeudeltaan. Oikein näppärän kokoinen!

-Romeo omistaa aikamoisen luonteen ja voisin ihan suoraan sanoa, että itseppäisyys on sillä vahvimmillaan. Poni ei koskaan tarkoita mitään pahalla, vaan ennemminkin vain testailee ja esteillä sen kanssa onkin varmasti kaikista hankalinta. Romeo ei siis hirveämmin esiinny estetunneilla! (Kaikesta huolimatta vedin sen kanssa parit estetunnit läpi jokunen vuosi sitten ja jopa yhdet kisatkin löytyvät menneisyydestä!)


Romeon kanssa olemme juuri vetämässä He C rataa
 ja kyseiset kilpailut olivat jo neljännet tämän ponin kanssa.
(c)Katri


-Romeolta ei löydy mitään erityisiä lempijuttuja, muuta kuin syöminen ja nukkuminen...Mutta voisin veikata, että ponin lempiherkkuja ovat porkkanaherkkupalat, joita sille annan aina ”töiden” jälkeen!

-Romeota aloin hoitamaan  5.1. 2016, eli alle kuukauden päästä tulee kaksivuotta hoitoa täyteen!

Suloinen poni!


Romeostakaan en nyt sen koomin kirjoittele, sillä varsinainen ”romaani” löytyy ponin omalta sivulta!
Seuraavaksi sitten viimeiseen, mutta ei suinkaan vähäisimpään esiteltävään.

-Toisin, kuin Romeolla, Ismolta löytyy kokonimi, joka onkin astetta haastavempi;  Ishtar v.d. Zwartbleshoeve
Ja tietenkin ruuna omaa yhtälailla kasoittain lempinimiä ja mitä olisikaan postaus ilman niiden kertaamista? Tässä suosikkejani; Izmoboe, Ishmael, Ismolaattori...

Ismon kanssa ekaa kertaa kouluaitojen sisäpuolella.
(c)Helli

 -Ismo on syntynyt 2008, eli on siis astetta nuorempi kaveri!

-Säkäkorkeutta ruunalta löytyy reilut 165cm. Ismo ei siis ole hirmu korkea, mutta massaa siltä kyllä löytyy. Sen iso pää ja rotevat luovatkin varmaan suuruuden efektin.


Söpöilyä Ismon kanssa.
(c)Aino

-Ruuna on rodultaan Belgian puoliverinen. Eipä tässä kai muuta?

-Ismo on luonteeltaan aika säyseä ja lempeä. Sen kanssa harvemmin tulee mitään ongelmia ja ruuna on hirmu symppis! Ainona miinuksena on kylläki se, että Ismo parka luulee edelleen olevansa pieni sylikoira...Voi toista!


-Erikoisfaktana voisin paljastaa Ismon lempiherkkuja ja puuhia! Ruuna on osoittautunut harja-addiktiksi. Tästä syystä otankin harvoin koko hoitolaukkua tai tallin omaa harjalaatikkoa karsinaan, sillä Ismo alkaa aina tonkimaan välineitä läpi ja useimmiten jokainen niistä käväisee vähintään kerran ruunan suussa. Pariin otteeseen hoitolaukkunikin sai kovan kohtelun, kun Ismo päätti sitten mutustella sitä ja lopuksi viskoa ympäri karsinaa...ohhoijaa! Lempiherkku on taas sitten luultavimmin banaaniherkkupalat. Niitä Ismo saa useimmiten tunnin jälkeen (haha, ainostaan minulta, sillä olenhan tämä professional namutäti...)!

Kuvassa viiletämme alkusyksyn estekisoissa Ismon kanssa.
(c)Sofia


-Ja vielä viimeiseksi vähemmän itse Ismoon kuuluva fakta; Ruunan hoitamisen aloitin 6.11. 2017.

Nyt alkaisi koko postaus olemaan pulkassa! Tällä kertaa hieman tiivistetympi ja osittain tylsempi luukku, mutta lupaan nyt loppu luukkujen ajan jatkaa samaa panostusta, mikä oli alussa.
Jos jokin asia jäi sinua askarruttamaan minun tai hevosten suhteen, niin kysäise ihmeessä kommenttien puolella!
Ensi luukkuun!


-Juuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti