tiistai 12. joulukuuta 2017

Joulukalenteri, luukku 11:Joululahja toiveitani




Tässä luukussa kerron parista lahjatoiveestani, jotka liittyvät tavalla tai toisella hevosiin!
Luvassa jälleen kerran hieman lyhyempää postausta, mutta parempi sekin, kuin ei mitään.

Kuvahaun tulos haulle hööks lahjakortti

Ensimmäisenä listaltani löytyy aikalailla joka vuotinen toive, lahjakortti Hööksiin! Jos joku ei Höksistä ole kuullutkaan, niin kyseessä on ratsastus- ja hevostarvikekauppa, joka onkin yksi suosikeistani.

Lisäksi toiveista löytyy uudet ratsastushousut! Itseltänihän löytyvät vain kolmet housut ja uusia kyllä kaivattaisiin...Käytössäni on nyt ollut CRW-grippihousut harmaassa värissä, sekä sitten punaiset housut perus polvipaikoilla. Lisäksi kaapistani löytyy tietenkin kisahousut, jotka ovat myöskin CRW-merkkiä!

Nämä housut ovat siis listalla. Mallina siis JH-Collectionin Lioni housut koko paikoilla! Itse haluaisin kyseiset housut juurikin tuossa mariinin värissä.

Ja kuinka ollakkaan, listalta löytyvät myös ratsastushanskat. Tällä(kin) kertaa toivon Roeckl-hanskoja ja kyseessä olisivatkin jo kolmannet sellaiset! Kyseisen merkin hanskat olen todennut itselleni parhaiksi ja tykkään hirveästi niiden materiaalista, sekä tietenkin ulkonäöstä.

Kuvahaun tulos haulle roeckl hanskat
Yllättäen haluaisin hanskat mustassa värissä!
Muita hevos- tai ratsastusaiheisia toiveita ei listaltani löydykkään. loppu lista on kuta kuinkin täynnä tämän kaltaisia toiveita; "Joku kiva huppari, paljon suklaata, jonkin näköiset juoksuhousut..."

No mutta tämä postaus alkaa olla nyt purkissa, joten eiköhän sanota taas heipat!
(psst, pahoittelut, että tämä luukku tulee päivän myöhässä! En millään kerinnyt eilen tätä julkaisemaan...)


-Juuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti