tiistai 7. marraskuuta 2017

Kuka olen, mitä teen ja mikä on Tyylipisteitä blogi?

Huhhuh, tässä sitä nyt mennään taas! "En kyllä koskaan perusta blogia, liian puuduttavaa ja aikaa vievä puuhaa." -Jaa, no mitäs kummaa tämä sitten on?

Kyseessähän on upouusi blogi, Tyylipisteitä! Täällä ruudun toisella puolella blogia ylläpitää 03 syntynyt tyttö, Juuli Espoon perukoilta. Jo iät ja ajat olen pyöritellyt päässäni ajatusta omasta blogista ja itseasiassa 2016 alkupuolella perustinkin ensimmäisen blogini. Tosin sen elämänkerta jäi hieman lyhyeen, sillä innostus ja ideat loppuivat kesken. Lisäksi silloin en itse ollut kovin perehtynyt blogi maailmaan, taikka hallinnut kirjoitustaitoja.
Nyt koen olevani "valmis" uuteen yritykseen ja toivon mukaan tämä homma pysyisi pystyssä kauemmin. Motivaatioita pursuaa joka suunnasta ja ideoita löytyy sitäkin enemmän! Tietenkin vain tekemällä kehittyy, joten enköhän minäkin ajan kuluessa pääse jyvälle?

Minä ja ensimmäinen hoitoponini Romeo 2017 kesän lopulla.
(c) Maiju

Tyylipisteitä blogi on siis pitemmittä puheitta hevosblogi, jonne ilmestyy epäaktiivisen aktiivisesti kaikenlaisia postauksia maan ja taivaan väliltä. Bloggaajan elämä on aina kiehtonut kovasti ja jos tämä nyt tästä etenee johonkin suuntaan, niin tarkoitus olisi siirtyä videopostausten parissa myös vloggaaja puolelle!

Totinen ratsukko kesäleirin estekisoissa. Kuvassa siis minä ja toinen hoitohevoseni Ismo!
(c)Annastiina

Tämä kuuluisa "ensimmäinen postaus" alkaa olemaan pikku hiljaa purkissa, joten eiköhän heitellä heipat ja siirrytä odottelemaan ensi postausta! Jos jokin asia jäi pääkoppaaasi kummittelemaan, niin kysy rohkeasti. Tietenkin kaikkea muutakin kommenttia saa laittaa tulemaan ja vielä ennen postauksen loppua muistuttelen, että ylempää löytyvät erilliset sivut, jotka pursuavat tietoa minusta ja blogin varsinaisista päätähdistä, käy ihmeessä tsekkaamassa!

-Juuli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti