torstai 15. helmikuuta 2018

Täyden kympin poseeraus

"Pakkanen kiristyi huimaa vauhtia ja lumi narskui taukoamatta jalkojen alla. Hengitys nousi höyrynä ilmaan ja kevään ensimmäiset linnunlaulut soivat puiden lomasta. Pihaton nurkassa seisoskelivat pienet ja karvaiset ponit, ja tunnelma oli mitä täydellisin.
Kello lähestyi puoli viittä ja viimeiset auringon säteet hipoivat ratsutila Wiknerin kaunista tallipihaa.
Hetken päästä yksityistallin edustalle kipitti kolmen kopla ja kameran räpsäisyt kaikuivat peltojen reunoja pitkin. Pienen tovin päästä pyöreä Eestinhevos-ruuna vaihtui astetta kookkaampaan puoliveriseen ja lisää ikimuistoisia hetkiä tallentui kameran muistikortille."

Aikamoinen tallipäivä siis takana ja jäljelle jäivät upeat kuvat, sekä hyvin leppynyt mieli. Ajattelin nyt pyöräyttää pienen kuvapostauksen ennen hiihtoloman alkua, sillä lähdemme perheen kanssa Canarian lämpöön. Tästä syystä heppailuun tulee siis viikon tauko ja hiljenen somen puolella aika reippaasti. 
Mutta oikein hyviä lomia kaikille, nauttikaa ja sekoittakaahan unirytminne huolella! :D

Kaikki kuvat (c)Maiju 


Maailman söpöin Romeo! 



Ylväs Ismo.

Tämähän menisi ihan jo jostain
professional mallikuvasta!
 Ehkä haemme ruunien kanssa
johonkin heppalehden kanteen...? ":) 
Ja mitä olisikaan kuvapostaus ilman niitä "Nämä eivät koskaan päädy julkisuuteen"-kuvia? Olkaapa hyvät!

Poni taisi tulla päälle kenties? Näin sitä ollaan
ammatti hevoskuiskaaja.



Ismo; "Hei mitäs oikein luulet tekeväsi...?
 Minähän en mitään pusukuvia ota!"

"Ismo hei älä jyrää, jään alle!!!"



-Juuli

5 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia! :) Nää vois vielä laittaa vähän isompaan kokoon tänne blogiin, niin pääsisivät oikein kunnolla edukseen!

    Ihanan iso tää puoliverinen! :D Mulla on nyt joku "haluan hevosen" -vaihe menossa kun omasta tallista löytyy vaan pikkuponimitoissa olevia elukoita. Voi hitsi, kohta varmaan löydän itseni jostain myytävien hevosten palstalta... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunniaa urhealle kuvaajalle, joka pakkasenkin läpi jaksoi näpertää kameran kanssa! :D ja joo, voisin kyllä harkita koon suurentamista vielä entisellään, niin ei tarvisi tihrustella silmät ojossa...
      Asiasta vielä toiseen, niin kieltämättä Ismo-herra on aika kookas ja hirmu ylvään näkönen, vaikka todellisuudessa ei ole kuin reilu 165cm säkäkorkeudeltaan. Ainakin sillä on iso pää jos ei muuta... ”:)

      Poista
    2. Eikää, no joo pään koko kyllä sitten hämää.. 😂 Ihana on silti!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Omaankin silmään on istuivat aika nätisti, kunniaa siis kuvaajalle! ;D

      Poista